Rreth Nesh

Welcome To Jace Travel & Tours

Perpara se te flasim rreth nesh,deshirojme te ju falenderojme qe zgjodhet Jace Travel
E vleresojme faktin qe ju po merrni kohe te vizitoni website tone.

Qellimi yne eshte te ofrojme sherbimet dhe ofertat me te mira per klientet tane.

-Jace Travel & Tours eshte themeluar ne vitin 2017
Cmimet konkuruese,korrektesia dhe cilesia na kane shoqeruar gjate ketyre dy viteve
Stafi yne eshte gjithmone i gatshem duke ju ndihmuar te planifikoni dhe rezervoni udhetimet tuaja turistike
Sherbimet tona

  • Paketa turistike
  • Pushime ne plazh
  • Udhetime Individuale
  • Udhetime me Guide
  • Charter Antalya,Egjypt
  • Pushime Dimerore
  • Rezervime Hotelesh ne te gjithe boten
  • Bileta Low-Cost
  • Siguracione shendeti gjate udhetimit